Условия за ползване

Условия за предоставените услуги. (Online agreement.)
Важно, от 25 май 2018 г. влизат в сила нови правила за употребата на лични данни! Приканваме Ви да се запознаете с GDPR, кликайки тук

Общи условия за покупко-продажба чрез сайта за електронна търговия www.zakluch.com

 

Този документ представя Общите условия на договор за покупко-продажба, който осъществява  продажба на стоки от разстояние посредством неговия сайт за електронна търговия www.zakluch.com , наречен по-долу за краткост “ Онлайн магазин” от една страна и потребителят, съгласил се с тези Общи условия, наречен по-долу за краткост “Клиент”, от друга, във връзка закупуването на предлаганите чрез www.zakluch.com стоки, както и всички други условия за ползване на услугите, предоставяни чрез сайта www.zakluch.com
Регистрация
За да поръчате стоки от нашия сайт Вие трябва да  се  регистрирате с избрано  от  Вас потребителско име, което е обвързано с  адреса на електронна, поща която сте посочили.
Чрез избрана от Вас парола за достъп  в „профил на клиента” вие имате достъп  до цялата въведена от вас информация, както и до направените до момента поръчки.  Вие можете да въвеждате нови, да променяте и да разглеждате вече въведените данни, както и да променя паролата си за достъп и да проверявате статуса на поръчките си.
Личните данни които ни предоставяте при регистрацията са необходими  за целите на поръчките, доставките и услугите предоставяни от онлайн магазина. Те няма да бъдат предоставяни на трети лица без вашето изрично съгласие.
Поръчки
След като въведете потребителското си име и парола Вие имате достъп до формата за извършване на поръчки  в сайта. Във формата за поръчки Вие избирате  вида и количеството на стоката/стоките  която/които желаете да закупите. 
Преди да потвърдите вашата поръчка вие следва да се убедите, че данните ви за доставка са коректно попълнени, защото в противен случай ние няма да имаме възможност да извършим доставката. 
Всички цени на стоки са посочени в български лева и са с включен ДДС.
Посочените в сайта цени са за един брой/чифт от  отделните стоки и не включват стойността на доставката до клиента.
Стойността на доставката е за сметка на Клиент и се калкулира автоматично при подаване на поръчката.
 С натискане на бутона "Потвърди" при оформяне на Вашата поръчка, Вие декларирате, че сте прочели настоящите Общи условия и се съгласявате  с тях.
След изпращане на Вашата поръчка и след проверка  наличността на заявените стоки ще Ви изпратим съобщение за приемане на поръчката на посочения от Вас адрес на електронна поща.
Плащане 
Начина на плащане, който в момента предлагаме е наложен платеж. 
Вие плащате на куриера стойността на стоките от вашата поръчка, както и стойността на доставката при получаването им.
Плащанията на стоки към zaKluch com са неавансови и преди изтичане на срока от 7 работни дни, в който може да върнете поръчаните от Вас стоки, платената от Вас сума се счита като задатък съгласно чл.93 от ЗЗД.
Срок и начин на доставка
След  потвърждаване на поръчаните от вас стоки, те ще ви бъдат доставени не по-късно от 7 работни дни от датата на съобщението за приемане на поръчката на посоченият от вас адрес чрез куриерска фирма Еконт. 

Отказ от сключения договор
Съгласно лл. 55 от ЗЗП Вие имате право, без да дължите обезщетение или неустойка и без да посочвате причина, да се откажете от сключения договор в срок от 7 работни дни, считано от датата на получаване на стоката. В такъв случай можете да ни върнете обратно получената стока, а ние ще ви възстановим нейната стойност.  За да се възползвате от тази възможност е необходимо стоката да е със запазен добър търговски вид,със запазени оригинални етикети,  да не е употребявана и в  оригиналната  опаковка.
Разходите за връщане на стоката са за Ваша сметка.
Право на рекламация
При констатирани липси,  дефекти на стоката, несъответствие с обявения размер или несъответствие с обявената търговска марка Вие имате право на рекламация съгласно разпоредбите на Закона за защита на потребителите.
При предявяване на рекламация може да претендирате за възстановяване на заплатената сума, за заменяне на стоката с друга, съответстваща на договореното, за отбив от цената. 
При предявяване на рекламация е необходимо да приложите  и документите, на които се основава претенцията: документ за платена цена; протоколи, актове или други документи, установяващи несъответствието на стоката или услугата с договореното; други документи, установяващи претенцията по основание и размер.

Важно! Някой от продуктите не са тествани за издържливост и могат да дадат дефект при ползването им. Други, предимно порцелановите сувенири, могат да се счупят при изпускане или при удар в твърд предмет. Тези клиенти, на които артикулът е дал дефект, могат да се свържат с екипът на Заключ ком, за да им бъде възстановена сумата или да бъде подменен  с нов!
За контакт с нас:
 Тел. 0889996262