Лъв - зодиакален ключодържател

Лъв - зодиакален ключодържател
Прегледи: 3588 Код на продукта: 0000517
Наличност: няма
18,00
Кол-во: Купи

Зодията Лъв - ключодържател  с надпис на английски LEV, което в превод означава Лъв.

Луксозно изпълнение, много е нежен, същевременно здрав, изработен от метал ключодържател.

Характеристика на хората зодия Лъв:

ЛЪВ (LEO) 23.VII - 22.VIII

Счита се, че хората със зодия Лъв са смели, честни, верни, жизнеспособни и хора на авторитета. Добри последователи, разпространители на идеи са, но не са от типа хора, които създават идеите, просто ги следват. Обичат да властват. Забележителни оратори. Напълно убедени в своите възгледи, те не търпят възражения. В момент на гняв са способни да извършат неща, за които после съжаляват. Ако си отмъщават, го правят благородно. Имат стремеж към външно богатство, блясък, разкош, слава. Самите те обаче работят не повече отколкото е необходимо. Имат навика да прехвърлят работата на другите. Прекалено снизходителни са към своите недостатъци. В приятелството проявяват вярност. Обичат рицарския жест. Най-слабото им място е ласкателството.

В сравнение с представителите на останалите зодии Лъвовете обичат най-много забавленията. Не обичат да напрягат много ума си, но въпреки това тяхната интуитивна сила им позволява да придобиват знания и да постигат успех. Куражът им при нещастие е една от най-забележителните им черти. Техните недостатъци са: безразсъдност, нетърпение, лукавство, измама, гняв, долни амбиции и страсти на плътта.

Родените под знака Лъв имат склонност да бъдат: романтични, идеалисти, амбициозни, влюбени в себе си, темпераментни, верни, с широки пръсти, властни, предани, великодушни, почтени, справедливи и понякога прекалено смели. Интересите на Лъвовете са насочени към: спорта и игрите, забавленията, постиженията, желание да бъдат център на внимание, към децата (особено собствените). Щедростта е едно от основните им качества. Лъв трябва да пристъпя към женитбата с максимална предпазливост и разумност. Бракът е най-щастлив със Стрелец, Овен, също и Близнаци.

Все още няма отзиви за продукта.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив:Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу: